Adrenaline Fighters MMA - Terminsstart 3:e Augusti!


                   H09


Adrenaline Fighters MMA

Ett år har gått sen Adrenaline Fighters MMA startade i gymnastikens hus och under årets lopp har vi tillsammans presterat 4 Guld, 2 Silver (1 på herrsidan, 1 på damsidan) och 1 Brons samt ett antal vunna matcher i Submission Wrestling, ett par prestigefyllda thaiboxningsmatcher runtom i landet och en tung vinst i proffessionell MMA på galan "The Zone" som hölls i Lisebergshallen tidigare i år (galan visades även på tv4 Sport).

   Härnäst ser vi fram emot ett antal shootfighting matcher i Göteborg samt en proffsmatch i MMA i Danmark nu i slutet av september.


Ny termin!

Den tredje augusti drar alltså en ny termin igång på klubben och 40 platser finns tillgängliga i höstens nybörjargrupp (tidigare medlemmar har kvar sin plats men går över till "fortsättare"). Som tidigare år kommer vi köra "först till kvarn" vilket innebär att de 40 som betalar först får en plats i den nya gruppen och med tanke på det enorma intresset gäller det att vara snabb i starten om man redan nu vet att MMA är just sporten för dig!

   Nytt för i år är att förra nybörjargruppen kommer slås ihop med tidigare fortsättargrupp för att öka möjligheterna för båda grupperna att utvecklas, söndagarna kommer heller inte längre enbart bestå av friträning utan delas in i följande: Gemensam uppvärmning --> friträning --> gemensam sparring --> samt gemensam fys som avslut, detta för att alla ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Mer detaljerad info får ni på första träningen (Måndag, 3e augusti).


Instruktörer

Huvudinstruktörer på klubben är kusinerna Robin Pettersson och Jesper Andersson som båda har tränat och tävlat inom både Thaiboxning (Muay Thai) Submission Wrestling (S/W) och MMA (Mixed Martial Arts) samtliga med stor framgång.

   Under året som gått har vi som instruktörer tillsammans med medlemmarna lyckats ta fram ett stabilt koncept för att kunna erbjuda så konkurrenskraftig och effektiv träning som möjligt, ett koncept som bland annat placerat oss som tredje bästa klubb i landet på en stor S/W turnering som hölls i Göteborg. Inför höstterminen har vi förbättrat vårat upplägg ännu ett steg och med tanke på tidigare resultat vet vi att kommande termin kommer bli grym!

instruktörer

Om jag vill tävla?

Känner du att du vill satsa på sporten har du möjlighet att tävla inom både Submission Wrestling, Boxning, Thaiboxning, Shootfighting och MMA runtomkring hela landet, när du etablerat lite erfarenhet kommer du även kunna tävla utomlands.

   Adrenaline FIghters MMA är medlemmar i både Budo & Kampsportsförbundet, Svenska Muay-Thai förbundet, MMA förbundet, Shootfightingförbundet och kommer snart även ingå medlemskap i Svenska Boxningsförbundet. Samtliga medlemmar är därigenom försäkrade både under träning och tävling och allt ingår i medlemsavgiften.

   Tävlingsmöjligheterna är alltså många och stora men även om' du bara vill träna hårt är du ett tillskott till klubben!




Medlemsavgift?

Medlemsavgiften är 1500kr/termin och betalas kontant på träningen tills platserna är fyllda (först till kvarn).


Vad ska jag ha på första träningen?

Ett par shorts och en tight t-shirt eller linne fungerar alldeles utmärkt, mer specifik träningsutrustning kommer ni kunna köpa genom klubben till ett rabbatterat pris eftersom vi samarbetar med ett flertal leverantörer (Budo & Fitness, Jabb.Se, Rio Rim etc).

 

Intresseanmälan?
Tidigare under terminen har vi haft lite problem med våran mailserver vilket har gjort det svårt för oss att svara på intresseanmälningar och mail, om du har fått det här mailet betyder det att du redan gjort en intresseanmälan och inte behöver göra en ny, har du vänner som vill börja och ännu inte gjort en intresseanmälan bör du säga till dom att gå in på hemsidan och fylla i en snarast, en intresseanmälan är inget annat än ett visat intresse för att börja på klubben och ett bra sätt för oss att föra statistik och erhålla kontaktuppgifter från våra kommande medlemmar.

Corner

Framtidsplaner

Adrenaline Fighters MMA satsar på att växa och utvecklas hela tiden och som du kanske hört söker vi en ny lokal på minst 500 kvadratmeter för att effektivisera vår träning. Med en hel del tålamod och envishet är vi nu inte långt från vårat mål och fler nyheter om detta kommer inom kort för er som blir medlemmar.

Mvh Robin Pettersson & Jesper Andersson, Adrenaline Fighters MMA


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har ni för record i mma? hittar sw och thai resultat, ej mma. vore kul att veta.

2009-08-03 @ 11:01:24
Postat av: Dole

Klubben har ju bara existerat i 2 terminer så vi har inte representerats mer än 1 gång offentligt, och då genom en gammal träningskamrat (Alexander Prodér) som tränade med oss den termin som va, nu kommer han representera oss en gång till offentligt i Danmark sen skall han köra vidare på en klubb i gbg för att få den sparring han behöver inför sin nästa match som troligtvis blir på The Zone - Bushido i Lisebergshallen. Med andra ord har vi bara 1 proffsvinst på listan, än så länge! Denna terminen blir det en del shootfightingmatcher för några av grabbarna, dock ingen MMA isåfall i slutet av terminen. Amatör MMA är ju tyvärr inte tillåtet i sverige, på grund av de höga säkerhetskraven i Sverige får man bara arrangera Proffs MMA, inom något år kommer vi har flertalet proffsfighters som det ser ut nu men ett steg i taget, tredje terminen drar som sagt igång nu! Mvh Robin

2009-08-04 @ 18:47:07
URL: http://dolesdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

ok, jag menar mer erat personliga record inom mma.

för ni skriver ni tävlat framgångsrikt inom det så vore kul att veta,,

2009-08-04 @ 22:40:57
Postat av: Dole

Har aldrig tävlat i proffs MMA, sorry mate, o vart hittade du våra resultat inom thai och SW? Kan va intressant att se själv eftersom jag aldrig sett någon samlad lista.

2009-08-04 @ 23:46:56
URL: http://dolesdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

hittade det på fightermuaythai och gladius hemsida. stog resultat från thai och någon submission turnering.



ok, hur har det gått inom amtör mma för dig ?

2009-08-05 @ 11:35:04
Postat av: biffen

håller med ovanstående, vill också gärna veta hur mycket erfarenhet du har inom sporten eftersom du lär ut och driver en klubb

2009-08-05 @ 20:02:27
Postat av: Dole

Visserligen har vi inte tävlat särskilt mycket i just MMA (4 matcher vardera) men vi brinner för sporten och lägger ner 6 dagar i veckan på att utveckla oss själva och instruera andra. Båda två har instruktörslicenser och har på ett eller annat sätt alltid varit aktiva inom olika typer av kampsport. Vi kommer givetvis börja tävla aktivt igen inom en snart framtid men som det ser ut nu är det medlemmarna som står i centrum, klubben har på kort tid presterat goda resultat i de tävlingar vi ställt upp i och till hösten debuterar några av grabbarna i shootfighting. Nästa år kan vi förhoppningsvis ladda upp inför amatör MMA i bland annat Danmark sen får vi se hur det utvecklas.

2009-08-06 @ 19:58:20
URL: http://dolesdagbok.blogg.se/
Postat av: biffen

jag hoppas du inte tog det personligt, ville bara veta vilken nivå på träningen det var. kommer ni själva anordna tävlingar i alingsås i framtiden? hade varit ballt o se ett smockat nolhagahallen för en mma-gala. potatiscupen i fighting

2009-08-06 @ 23:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0